Ajankohtaista

PIKKUJOULU 2014

Nyt on aika varailla pikkujoulun herkullisin paikka!
Vielä muutama hyvä päivä vapaana pikkujoulun viettoon.
Tule työporukan tai ystävien kera ja nautiskele.
Halutessanne rakennamme teille kokonaisen tapahtumapäivän ohjelmineen ja kuljetuksineen.
Tarjouspyynnön voit lähettää info@steakhouserosenbom.fi

Pikkujoulumenu I

siikatartar
sienimunakas
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kermainen keitto hiililla grillatuista
sesongin juureksista
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hiilillä grillattua, pekoniin
käärittyä viljapossunfileetä
dijonkastiketta
timjamiperunaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Steakhousen lettu
vanhanajan vaniljajäätelöä
mansikkahilloa

45 €

******************************

Pikkujoulumenu II

Riimihärkää
kaprismajoneesia
manchegojuustoa
rucolaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ylikypsää possun poskea
juuriselleripyre
tumma portviiniglase
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hiilillä grillattua vasikan karetta
Eskolan tilalta Eurasta
Uunijuureksia
Herkkutattimuhennosta
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Piparkakkupannacotta
vadelmamelba

55 €

Pikkujoulu Menu jpg

Pihvitorstait

Nyt olemme avoinna myös torstaisin klo 17 alkaen.

Torstai on pihvipäivä:

1. valitse pihvi:

Entrecôte 300 gr
Sisäfilee 180 gr
Marmori 180 gr

2. valitse mieleisesi kastike:
pippurikerma, punaviini, valkosipulivoisula

3. valitse mieleisesi lisuke:
uunijuurekset, rucolasalaatti, kermaperunat

Hinta: 19,90€

Porin ravintolakenttää vahvistaa Petteri Rosenbom’s Steakhouse

Petteri Rosenbom’s Steakhousessa pääosassa on korkeatasoinen ruoka. Makuelämyksiä täydentää laaja juomavalikoima, josta löytyy laadukkaiden viinien ja shampanjoiden lisäksi monipuolinen kattaus erilaisia vodkia.

Petteri ja Marcelo

Petteri ja Marcelo

Uutuusravintola Petteri Rosenbom’s Steakhouse avaa ovensa Porin linja-autoasemalla uudenvuodenaattona 10.12014. Ravintolan ovat perustaneet porilaiset Teemu Aaltonen, Petteri Rosenbom ja Jarno Koskela. Ravintolassa käytetään vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Keittiömestarille on tärkeää tietää esimerkiksi, miltä tilalta lihat tulevat.

– Ruuanlaittofilosofiani keskiössä ovat parhaat ja puhtaat raaka-aineet, joista loihdimme maukkaat annokset alusta saakka. On mahtavaa päästä toteuttamaan visiotani Steakhousessa, ja näin tarjoamaan porilaisille suussa sulavia makunautintoja, iloitsee ravintolalle nimensä lainannut keittiömestari Petteri Rosenbom.

Ravintolan nöyränä tavoitteena on jonakin päivänä olla yhtä hyvä kuin nykyiset porilaiset ravintolat.

– Arvostamme suuresti Porin nykyisiä ravintolatoimijoita, joista esimerkkeinä mainittakoon Bucco ja Raatihuone. Toivomme, että joskus saavutamme saman korkean tason, johon he ovat vuosien saatossa yltäneet, kertoo ravintoloitsija Teemu Aaltonen.

Peli on avattu hyvin, sillä ravintolan avokeittiössä komeilee espanjalainen Josper-hiiligrilli, jonka käytössä ravintoloitsijoita on opastanut ruokavisionääri Marcelo Castiglioni.

– Osallistuimme kokki Marcelo Castiglionin Josper-hiiligrillin koulutukseen. Oli hienoa tutustua Josperiin ja sen erilaisiin käyttömahdollisuuksiin itse maestron johdolla. Tuonnempana tulemme toteuttamaan ravintolassa teemailtoja, joihin kutsumme Marcelon paikalle, Rosenbom vihjaa.