Menu

Arvoisat hyvän ruoan ystävät.
Vaikka olemmekin pihviravintola valmistamme etukäteen tiedettäessä myös erinomaisia kasvis- ja kalaruokia.
Kysy lisää!

MENU ALKAEN 6.10.2017

Menu 1

Keitto & Kinkku
Kermainen sienikeitto kauden sadosta
Rapeaksi paistettua serrano-kinkkua
Grillattua leipää
xxx

Sisäfile & Sipuli
Puuhiilillä kokonaisena grillattua kotimaista pihvihärän sisäfilettä
Voissa paistettua sipulia
Jaloviina-kermakastiketta
Metsähunajasärä
Friteerattua perunaa
xxx

Suklaa & Jäde
Baileys-suklaalikööriä
Jätskibaari Vohvelin vaniljajäätelöä

45€

Menu 2

Siika & Pyre
Paistettua siikaa
Juuriselleri-, maa-artisokkapyre
Piparjuurivoisula

xxx

Marmori & Sieni
200g Puuhiilillä grillattua, marmoroitunutta black angus -härän ulkofilettä
Sienimuhennosta
Metsähunajasärä
Friteerattua perunaa
xxx

Pannacotta & Marjat
Klassinen vaniljapannacotta
Karamellisiirappia ja tuoreita marjoja
55€

Menu Suomi 100
(Näitä arvokkaita ja hienoja raaka-aineita varataan vain rajallinen määrä per viikonloppu)

Hirvi & Frikadelli
Vahvassa lihaliemessä keitetyt hirvi frikadellit Kairilan hirvestä
Paistettua Sipulia ja leipäkrutonkeja
xxx

Possu & Vasikka
Vinkkilässä, Vallan Maukas -tilalla kasvatettua mangaliza possun plumaa, sekä Eurassa Eskolan tilalla kasvatettua vasikanfilettä
Sienimuhennosta
Metsähunajasärä
xxx

Leipäjuusto & Metsähunaja
Karamellisoitua leipäjuustoa
Paikallista metsähunajaa
Sadon marjoja

65€

Alkuruoat:

Keitto & Kinkku
Kermainen sienikeitto kauden sadosta
Rapeaksi paistettua serrano-kinkkua
Grillattua leipää
11€

Valkosipuli & Leipä
Juustolla ja valkosipulivoilla kuorrutettua
Porilaista Johns Bakery -leipomon leipää
6€

Siika & Pyre
Paistettua siikaa
Juuriselleri-, maa-artisokkapyre
Piparjuurivoisula
15€

Etanat & Aura
Valkosipulivoissa paistetut etanat
Gratinoitua aurajuustokermaa
Grillattua leipää
12€

Pääruoat:
(kaikki pääruoka-annokset sisältävät menun mukaan vaihtuvan peruna-, sekä kasvislisukkeen. Muutokset mahdollisia saatavuuden ja menekin mukaan.)

Petit tender
Tämä ruhon osa on naudan etupään murein osa. Se vastaa perinteistä sisäfilettä paitsi ”voimakkaammalla lihan maulla”
Valkosipulivoisulaa
Rotu: Black Angus
Suositeltu kypsyys: Medium miinus / medium
180-200g
28€

Pluma
(ohut leikkaus yläselästä)
Puuhiilillä grillattua kotimaista mangaliza possun plumaa
Sienimuhennosta
Kypsyys aavistuksen rosee
n.200g
25€

Sisäfile (tenderloin)
Puuhiilillä grillattua kotimaista hienointa pihvihärän sisäfilettä
Jaloviinakermakastiketta
Suositeltu kypsyys: Medium miinus / medium
180g 32€
220g 37€

Makurasva Marmori (sirloin)
Puuhiilillä grillattua, marmoroitunutta black angus -härän ulkofilettä
Valkosipulivoisulaa
Suositeltu kypsyys: Medium
200g 32€
250g 37€

Kananpojan rinta
Grillattua kananrintaa
Jaloviina-kermakastiketta
25€

Jälkiruoka:

Pannacotta & marjat
Klassinen vaniljapannacotta
Karamellisiirappia ja tuoreita marjoja
12€

Suklaa & jäde
Baileys -suklaalikööriä
Jätskibaari Vohvelin vaniljajäätelöä
10€

Suklaabrownie
Jätskibaari Vohvelin vaniljajäätelöä
Glögisiirappia
12€


Steakhouse Special


Steakhousen hyvät kontaktit parhaisiin lihantuottajiin mahdollistaa myös erikoisimpien lihojen saannin asiakkaan toiveiden mukaan.
Kysy päivän erikoisuuksista tai tilaa ryhmällenne erikoislihaa erityistä tilaisuutta varten (huomioithan toimitusajan!)