Ravintola

Petteri Rosenbom’s Steakhousessa pääosassa on erittäin korkeatasoinen ruoka. Makuelämyksiä täydentää laaja mainio juomavalikoima, josta löytyy laadukkaiden viinien ja shampanjoiden lisäksi monipuolinen kattaus cocktaileja sekä oluita. Ravintolamme palvelemme teitä alakerran salissa ja yläkerran tilauskabinetissa , jossa tilat löytyvät aina 35hlön yksityistilaisuuksiin.

Petteri Rosenbom’s Steakhouse avasi ovensa Porissa 10.1.12014. Ravintolan perustivat porilaiset Teemu Aaltonen, Petteri Rosenbom ja Jarno Koskela. Ravintolassa käytetään parhaita kotimaisia raaka-aineita. Keittiömestarille on tärkeää tietää esimerkiksi, miltä tilalta lihat tulevat.

– Ruuanlaittofilosofiani keskiössä ovat parhaat ja puhtaat raaka-aineet, joista loihdimme maukkaat annokset alusta saakka. On mahtavaa päästä toteuttamaan visiotani Steakhousessa, ja näin tarjoamaan porilaisille suussa sulavia makunautintoja, iloitsee ravintolalle nimensä lainannut keittiömestari Petteri Rosenbom.

Ravintolan nöyränä tavoitteena on jonakin päivänä olla yhtä hyvä kuin nykyiset porilaiset ravintolat.

– Olemme saavuttaneet asemamme yhtenä alueen suosituimpana ravintolana ja tavoitteemme on jatkossakin palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Tuonnempana tulemme toteuttamaan ravintolassa teemailtoja, joihin kutsumme kollegoitani ympäri Suomen, Rosenbom vihjaa.