Ravintola

Petteri ja MarceloPetteri Rosenbom’s Steakhousessa pääosassa on korkeatasoinen ruoka. Makuelämyksiä täydentää laaja juomavalikoima, josta löytyy laadukkaiden viinien ja shampanjoiden lisäksi monipuolinen kattaus erilaisia vodkia.

Uutuusravintola Petteri Rosenbom’s Steakhouse avasi ovensa Porin linja-autoasemalla 10.1.12014. Ravintolan ovat perustaneet porilaiset Teemu Aaltonen, Petteri Rosenbom ja Jarno Koskela. Ravintolassa käytetään parhaita kotimaisia raaka-aineita. Keittiömestarille on tärkeää tietää esimerkiksi, miltä tilalta lihat tulevat.

– Ruuanlaittofilosofiani keskiössä ovat parhaat ja puhtaat raaka-aineet, joista loihdimme maukkaat annokset alusta saakka. On mahtavaa päästä toteuttamaan visiotani Steakhousessa, ja näin tarjoamaan porilaisille suussa sulavia makunautintoja, iloitsee ravintolalle nimensä lainannut keittiömestari Petteri Rosenbom.

Ravintolan nöyränä tavoitteena on jonakin päivänä olla yhtä hyvä kuin nykyiset porilaiset ravintolat.

– Arvostamme suuresti Porin nykyisiä ravintolatoimijoita, joista esimerkkeinä mainittakoon Bucco ja Raatihuone. Toivomme, että joskus saavutamme saman korkean tason, johon he ovat vuosien saatossa yltäneet, kertoo ravintoloitsija Teemu Aaltonen.

Peli on avattu hyvin, sillä ravintolan avokeittiössä komeilee espanjalainen Josper-hiiligrilli, jonka käytössä ravintoloitsijoita on opastanut ruokavisionääri Marcelo Castiglioni.

– Osallistuimme kokki Marcelo Castiglionin Josper-hiiligrillin koulutukseen. Oli hienoa tutustua Josperiin ja sen erilaisiin käyttömahdollisuuksiin itse maestron johdolla. Tuonnempana tulemme toteuttamaan ravintolassa teemailtoja, joihin kutsumme Marcelon paikalle, Rosenbom vihjaa.